Jag skriver till en i singular, men jag menar till plural.

Du undrar när den här fasen ska vara över, tycker att jag ska låta mitt hår växa ut igen, att jag var vacker i det. Jag har inget bra svar och säger, inte så övertygande, att jag trivs. Men nu, veckor senare har jag kommit på ett hållbart svar, ett svar som jag skulle sagt direkt till dig då och inte skriva det i min blogg efter att ha tillslut kunnat sätta ord på vad jag kände när du sa det till mig.
Det här är ingen fas, jag är inte och ser inte ut så här för att jag vill vara någon annan. Faktum är att jag är mig själv, jag har hittat mig själv och jag har inte klippt av mig mitt hår för att någon ska tycka att jag är vacker, framförallt inte du, utan för att såhär, exakt såhär så känner jag mig som mig.




















Det här är jag.

Jag är lite djävlig.

När jag gör minen samtidigt som jag intressrserat ställer en fråga eller säger ett påstående som inte riktigt hänger ihop, när jag säger något som låter som att jag har en åsikt som jag inte borde ha. Då, då vill jag att du som inte känner mig så bra ska räkna med att jag har en baktanke.
När jag fokuserar på att höra ditt svar, se din reaktion, när jag inte släpper dig med blicken, räkna med att jag efter din respons vill äga dig med en vändning på min osammanhängande start.
Mindgames.
Räkna inte med att jag fattar att du kanske har en baktanke men bli inte förvånad om jag förstår att du har det.

Faktum är att jag förenklar min ägningsteknik så att den blir ohållbar, jag går inte in för det och gör det omedvetet, en dum ovana. Nu när jag tänker på det kommer jag fram till att jag inte gillar det sättet, jag tycker att jag är elak då.
Jag tycker att jag behöver börja skriva mer texter, jag vill klaga på mig själv lite, jag vill komma fram till något och vill sluta använda ordet utvecklas. Jag är beroende av utveckling och nu lät det fint. Utvecklingomanen, den U-beroende, U-pundar'n, U-lagar'n.
Hon med en satans baktanke, har du en?

Åh, poi, jag vill utvecklas.


Något att se fram emot.

God morgon arbetslösa värld, snart kan det vara över. 12.25 vaknade jag idag, 05.00 kommer det bli. Pessimisten inom mig får inte någon plats, det ska faktiskt bli skönt. Gå upp tidigt, spendera 3 timmar om dagen åt kollektivtrafik, 8 åt arbete, 6 åt sömn, 2 åt att försöka somna och 5 åt Siv, Göran och Svante. Kanske lägger jag 1,5 av de sista fem åt innebandy eller utomhusaktivitet med Svante, det hade varit bra.
Jag kommer att fylla mitt liv med måsten och förlorad ork, torra händer och hudlotion. Jag kommer få rutin.